Search This Blog

15 November, 2010

PrincessKu Dania & Airis

Entri santai jer kali ni..Mls nak citer pasal exam@apa2 yg menyenakkan otak ni..

Ni kes terpengaruh dgn cerita donggeng la ni...Lihat Si Airis beraksi bagai Si Pari2..


Airis di sisi makciknya..


Layan lagi gambar2 princess 2 org nie..


Sampai tertido Dania, xsempat bukak sayap..harap2 mimpi jadi princess la tu..


Ni plak majalah Barbie Si Dania..macam dah pandai membaca jer...padahal ABC pun x lepas lagi..


Kalo x belikan, die ngarut pulak nanti..Pantang g kedai buku, msti mintak belikan majalah Barbie & buku2 yg berkaitan Princess...

Dahla buku2 camtu mahal...tambah2 yg berkulit tebal...ni setakat majalah Barbie yang baru brp mukasurat tu dah RM7.90/8.90 regenya.

Kalo dah pandai membaca x kisahla...ni stakat belek2, berangan, pastu nanti terkoyak sana sini...

Baik ku tambah RM1.10/RM0.10 lg dah dapat beli majalah SOLUSI kegemaranku itew...


Kalo ada ms terluang, kuhabiskan ms tuk baca majalah ni..sikit2, dapat satu dua issue ok la..

Br ku perasan, dahlama jgk aku x beli majalah PA&MA, IMPIANA, KELUARGA....masa seolah2 makin suntuk utk ku membaca...Blk kerja, layanz anak2, uruskan rumah, mmg xsempat...


Ni plak gambo princess dalam Majalah Barbie tu...

Ada ke patut Si Dania ambikkan gunting pastu die bagi kat aku, suruh aku guntingkan rambut die cam dalam gambar tu...Adooooiiiiii...

Macamane nak buat tu???

Mmg suka berangan betulla Dania ni, kecik2 dah pandai berangan...

Sampaikan gambar ayah dia laki aku la tu masa muda2 dlu pun, (rambut agak panjangla) die leh tegur "Napa rambut ayah macam princess?"

Sungguh x sesuai....

Hari2 mesti nak sebut perkataan "PRINCESS", sikit2 PRINCESS...PRINCESSS........sampai ayah die naik mual...

Pastu bila malam sblm tido pulak, mesti nak suruh aku ceritakan "PRINCESS"....
Layan jer la.....

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT