Search This Blog

11 September, 2012

Saya Mau Ini

Sejak menjadi ibu veranak 3 ni, saya asek skodeng MPV (seperti gambar yang di bawah) dari tingkap opis saya...saya suka.......seolah-olah macam satu terapi minda lak...hehe...

Pestaim balik beraya ber 5 aritu jalan jauh kan, pulak tu anak dah 3, rase macam cik siti dah tak relevan lagik....
Maaf ye encik suami saya bukan paksa kamu untuk dapatkannya sekarang....mungkin 2-3 tahun lagik? 
Ok x?


Heheee.....rajin betul abg guard tu dok ngelap-ngelap badan Cik Estima (bukan saya punya)...
Cuci bersih-bersih ye bang....


Tengok....Dania duduk sit depan sebelah ayahnya... Saya lak 3 veranak nih duk belakang...

Rase macam sempit la pulak...kurang selesa bila nak balik kampung atau jalan jauh-jauh...

Kalo takat nak g Jasko ke...TITAH ke.....Ehhh, takde hal lah...hehehehehe..

Makanya..saya pun asek veranganla nak memiliki Estima....... Baru besh nak jalan jauh kan?



Tengok baby Scha ni pon sampai senget2 saya duk meriba....
Kadang-kadang lenguh gak badan nih...Cehh...Alasan le tu....
Puas saya duk ngendeng-ngendeng husband, bagi hint, tapi...die sebagai pemandu opkos x merasa ke "sempit" an itu...

Sian x kat saya? Nak harapkan menang contest dumex dugro raya yang dapat LIVINA tu macam tipis jek...huhuhu....

4 comments:

azran amy said...

Beliiii..aku sokong mun....tp kan kdg2 kaum hubby ni tak berape suke MPV..diorang ckp x macho..huhu..

MamaAirisDania said...

hahaha...aku pom x leh nk byg die memandu MPV..mmg x masuk langsung!!!!

azran amy said...

hehe..iye..syed al idrus mun kan kurus ala2 model gitu..MPV besar..hubby aku yg 'besar' sikit tu pun tak mboh..haha..

MamaAirisDania said...

hahahahaha...memang...hubby mu yg chubby pon xmboh eh..apatah lg al-idrus ku kan...

ANDA KLIK ANDA HEBAT