Search This Blog

30 November, 2010

Mengidam Chinese Food

Kejadian ni berlaku Sabtu lepas...Memandangkan aku n ofismate dah mendapat duit terpijak, kitoram pun plan g lunch kat Restoran Sobasei, Sofitel pas abis keja. Dahlame jgk memberku itew mengidam nk mkn chinese food. Kalo x ditunaikan hajat, ngences pulak anak yg kuar nanti...hehehehe...

Nak tunggu org belanja takde kan, so, belanja diri sendiri jerla...


Bukan selalu pun, dah 5thn x g mkn kat Sofitel tu...
Sebelum mencekik, posing dlu.......
Xde la malu sangat nk bergambar sbb kitorang ber2 je yg ada dlm restoren tu...


Sementara menunggu order datang...


Hidangan pertama pun sampai..chinese tea, appetizer, kuih carrot (aku lupa nama apa daa....dalam tu ada kastard) & fried dumpling..


Zoom sikit...kiut sungguh la kuih ni...sedap pulak tu hingga menjilat jari...


Dah makan seround, br ingat nak amik gambar...syok2...


Sedap sungguh soup seaweed apa ntah (lupa lg namanya, almaklumla byk mkn semut lgpun pyh betul nama menu2 yg tersedia, ala2 jakun gitew..)


Last skali, dessert yg sangat lazat...aiskrim dlm tu ada honeydew potong2...best2..


Yang ni plak, member aku punya, ice cream with manggo pudding...best2..aku ngap jgk sesudu dua...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT