Search This Blog

08 November, 2010

Kisah Seven Eleven

Erm, smlm 7 hb 11, aku ada jemputan kawin ofismate aka x-housemate ku kat Felda Bukit Easter, Kota Tinggi...

Perjalanan pergi hanya mengambil ms lbh kurang sejam 1/2 dr Kulai. Tapi bila balik, jalan jammed teruk gile sampai 2jam 1/2 baru tiba umah..

C Airis yg demam dah rimas sbb lame sgt dlm keta....
Tapi Dania maintain cool..


Uish, tiba2 terpandang sorg pakcik teksi..agaknya dah xtahan sgt mengharungi jalan raya yg sesak, terpaksa tunaikan qada hajat kat tepi tu...adoii..

Sila jangan tiru aksi di bawah ni yer...



Ni plak gambo x-housemate ku ms bujang dlu..kitoram satu rumah sewa..so, konvoi ke Kota Tinggi same2..Wan Nurul Akmar nama die, merangkap coursemate ku ms kat UTM dlu..

Yg tersenyum kat belakang tu mak si Nurul. Nurul ni ada sorg anak teruna. Adham namanya..


Bila la aku nak dapat kulit wajah semulus Nurul ni yer? Asik berjerawat je..huhu..

Okey ni gambar pengantin tgh bersanding.. Tahniah ELLA...semoga bernahagia selamanya...Kaler kuning diraja gitew..


Ni gambo sblm bersanding.. kat sblh tu jurusolek pengantin..sekali pandang cam seorg gadis...bila dah kuar sore die, haaaa....baru tau jantan ke betina...hehehe...


Ni gambar aku bersama pengantin sblm bersanding..berminyak betul muka aku time tu..takde org nak touch up ker???


Amboiiiii2x...bos aku bersama aweks wife nya pun ada..siap pegang bahu lagi...romantik...anak2 x bawak yer...


Ni plak gambar 3beranak ms benti kat masjid..
Masam jer muka C Airis, demam xde mood, tapi selera bertambah2..pantang ku suap, pasti ngap..


Last skali ku tepek gambo hadiah2 yg kubalut hasil collection kitoram 10 org, MTS Staff...Ku harap Ella & suami mendapat manfaat drp pemberian kitoram yg x seberapa nie...


Berperang jgk dgn anak2 nak siapkan proses pembalutan tu..yg ni nak main gunting, yg tu nak main salotape pulak...akhernya siap jgk walopun x berapa kemas balutannya..

Tu sajalah kisah Seven Eleven (07.11.2010)..Tata...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT