Search This Blog

12 August, 2011

Happy Skin, Happy Face


Clinelle Oil Free Smoothing Compact SPF18

Dihari Jumaat yang mulia ini, daku nak share satu produk yang ku rasa sangat best. Macam biasalah, aku beli natural shade. Baru je guna seminggu, lepas ni bolehla bertukar kepada bedak kompak ni jer, takyah beli MIYAMI lagi. Miyami dah naik harga sekarang. Kalo nak beli pun, kena tunggu offer dulu

Kenapa aku rase bedak kompak ni best dan berbeza daripada yang lain?
Bedak ni tidak menampakkan muka ku berminyak, dapat menutup liang-liang roma dengan sempurna.
Walaupun lebih 5 jam pakai, muka masih tak berminyak....fungsi die seakan-akan two way cake foundation....suka sangat..

Lagi satu aku suka rekabentuk bekas bedak ni yang agak ergonomik. Nampak smart jek. Memang patut ada dalam handbag anda la....So, apa tunggu lagi, cuba la terai. Benda yang bagus harus dikongsi bersama, betul tak? Harganya pun memang cukup murah, cuma RM19.00. Haa...ni lagi satu produk bawah RM20 patut ada...

2 comments:

Salhah Suhot said...

yeke?susah la nak cari produk yang betul-betul oil control...saya masalah betul dgn t-zone

MamaAirisDania said...

betulla salhah, try la...best..

ANDA KLIK ANDA HEBAT