Search This Blog

30 July, 2011

Miss JER

OMG!!!OMG!!!OMG!!!

Sesungguhnya aku tak sanggup tengok gambar ni...ni la muka sebenar aku semasa dilanda tsunami jerawat tahap rabak tuh beberapa minggu yang lepas...Gambar ambik sendiri menggunakan enpon Strawberry ku...


Sengaja aku amik gambar gedik ni sebagai kenang-kenangan. Nak tengok sebelum dan selepas ala-ala iklan majalah...hikhik...Yerla, asik tayang ubat jerawat jek, mukanya mane???? Kalo diperhatikan tapak aktif cik jer ni adalah disekitar hidung, mulut dan dagu...

Aku sudah mengenalpasti punca-punca keadaan pertumbuhan secara eksponen tersebut....dan MEMANG SAH ianya disebabkan hormonal imbalance, Aku stop makan birth control pil 3 bulan lepas. Huhu.......nak buat macamana kan, terpaksa terima dengan redha disamping mencari penyelesaian terbaik untuk menyah kesan-kesan radiasi yang tinggal kat muka ku ini...

Macam mana nak dapat kulit semulus KIM NA NA & bila pulak nak beli BB CREAM nih????
Apakah itew BB Cream? Nanti aku nak wat entry pasal BB Cream plak....

Berjumpa di lain entry.....sebelum berundur aku nak letak MV citer CITY HUNTER ni untuk tatapan semua...enjoyyyyy...Tak sabar menunggu episod seterusnya Isnin minggu depan...jangan lupa tengok channel 393 ONE HD kul 9 malam k...

Oppssss, bukan kah Isnin kita semua akan berterawikh??? Insyaallah sempat kotttt....
Okeyla, selamat menjalankan ibadah puasa buat semua....semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan baik nanti..



Nota Kaki : Suka sangat langsir bilik air die, so sweet cotton...sampai si Dania pun cakap macam baju kurung kakak Anya yang nenek jahitla...hikhikhik

2 comments:

nadine said...

waaa....comeinyeee mung ni....lamo dok jupoo..:)
mung sihat?

MamaAirisDania said...

Aii nadine, alhamdulillah sihat tp stress..huhu comey apakah???ko nampak x jururawat penuh kat muka ku itew?tensen taw...

ANDA KLIK ANDA HEBAT