Search This Blog

02 July, 2011

Kemuncak Imam Muda

Malam tadi berakhirlah sudah pencarian Imam Muda untuk musim yang ke-2 ni....

Tahniah kepada Imam Muda Hasan yang memegang gelaran juara imam muda unggul kali ini..



Aku sebenarnya nak Nazrul yang menang...maybe sebab die dah kahwin  & dah ada anak kot...sebabtu die jadik naib juara...
eh eh..apa kaitan pulak?

Kesemua imam muda kali ni memang berbakat, bijak berhujah & berperkerti mulia...
Terutamanya imam muda Nazrul ni..
Suka sangat sampai like page kat fb die..hehehe......sori la, i x minat "Seth Tan"...

Kalo korang perasan ada Nora Elena yang ucap tahniah kat si nazrul  kat atas tu..kuikuikui....

Apa-apa pun anda memang terbaik la Nazrul...bertuah mak ayah die dapat anak camtu...isteri die lagi bertuah...huhuhu...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT