Search This Blog

19 July, 2011

Bawah RM 20 PATUT ADA


1. Minyak Daun Ubat TYT, RM10.90, Untuk kegunaan seisi keluarga seperti sakit perut, pening kepala, lenguh-lenguh badan, luka, dan sebagainya. Bagus untuk bayi yang kembung perut.
2. Masker Arang Bioglo, Beli 2 Percuma 1, RM 21.90 kalo beli satu. Mudah menanggalkan white/black head. Kadang-kadang bulu roma halus kat muka pun habis tertanggal.
3. Losyen Bioglo Cherry Blossom, RM 10.90, Cukup mengharumi dirimu sesudah mandi.
4. Minyak Rambut Buah Keras Hanim, RM5 (Kedai Jual Jamu Indon)
5. Minyak Angin Cap Kapak, 20ml kot, RM4.90, cepat melegakan pening kepala & jerawat yang baru nak naik
6. Lip Balm Raspberry, The Body Shop, Mudah di bawa kemana-mana saja
7. Black Eye Liner Etude House, RM 18.90 (after 20% diskaun), Senang dipakai dan tidak comot
8. Two way cake foundation MIYAMI, RM 16.90, Sapuan sempurna dan tidak bercapuk

Sekadar perkongsian untuk semua. Kelapan-lapan barangan di atas tersangat murah dan berbaloi-baloi. Sapa kata barangan yang murah tak berkualiti. Cuba dahulu baru tau. Sapa yang berminat bolehla terai sebab aku sendiri pun kalo nak beli barang suka tengok review orang dulu. Selamat mencuba.....

1 comment:

Anonymous said...

aku beli miyami rm25..

ANDA KLIK ANDA HEBAT