Search This Blog

28 August, 2010

My GTO Bufday


Harini adalah hari jadi my GTO aka Encik Suami, Syed Idrus yg ke-29.

Hehe, aku tua sbln je dari dirimu. Tahun depan sama-sama kita tempoh alam 3 series.

Sedar x sedar, hampir 12 thn kita saling mengenali. Mulanya di penghujung sweet 17. Hehe...nostalgia pulak...

Macam tahun2 lepas jugak, xde sambutan yg grand2, biasa-biasa je.

Tapi daku ada hadiah utk kamu, tunggu balik keja nanti bg. Jeng jeng jeng...
Dah 3 bulan beli tau.

Ptg ni daku kne bukak pose dgn anak2 je pasal my GTO ada majlis buka pose @ skul. Kalo ada mknann lebih, jgn lupa bwk balik kat mama hokey.

Merepek aje daku ni...

Sempena bufday ke-29 ni, aku mengharapkan agar Encik Suami bertambah matang, panjang umur, murah rezeki, kacak, & bertanggungjawab menjaga kami anak-beranak.

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT