Search This Blog

03 February, 2017

Aerochamber

Comel kan aeorochamber ni? Dahla warna kuning, siap ada gambar teddy bear lagi 👶.
Aeorochamber berfungsi sebagai alat yang memastikan ubat dari inhaler masuk ke dalam paru-paru pesakit, Flow-Vu inhalation indicator direka secara ekslusif dan akan bergerak setiap kali pesakit menarik nafas.
Gambar di atas adalah anak keempat saya Ali yang demam selsema, pakej batuk sekali. Hidung tersumbat habis. Bila bagi aerochamber, barulah dia boleh bernafas dengan lega. Kalo tak, nafasnya laju dan tercunggap-cunggap.

Bila anak-anak saya batuk selsema yang teruk, ni lah gajet yang saya akan gunakan bagi melancarkan salur pernafasan mereka. 

Aeorochember ni bersifat portable, Ianya mudah di bawa ke mana sahaja dan ringan. Beratnya dalam 0.12 kg dengan harga sekitar RM 110.00. Kalau beli kat Lazada mungkin boleh dapat harga yang lebih murah. 

Kalo pergi travel sekalipun, gajet ni adalah wajib kami bawa. Manala tau tiba-tiba si Sarah tu datang semputnya, kan?

Minyak Herba Asmak pula adalah pelengkap sebagai penawar batuk dan lelah. Setiap sapuan amat bermakna. 

Whatsapp
012-6332053
ID : MH04151
Pengeposan seluruh MALAYSIA

Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi facebook :
https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/
                                                                   
atau laman web
https://mham.com.my/

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT