Search This Blog

15 April, 2011

Setelah Sebulan

Dah sebulan xde sebarang entry dek kesibukan dgn urusan duniawi yg tak sudah-sudah...

Okeyla, last entry pasal bedak mineral ronasutra. Dah beli pun bedak tu, setelah sebulan menggunakannya, tak tau nk cakap bagus ke idak ..macam jerawat lagi mencanak je...pastu kulit muka nampak cam lebih berminyak daripada biasa...

Tak tau la punca sebenar jerawat ni keluar, adakah sebab stress duk membuat measurement uncertainty sejak 2 menjak nih atau sebab-sebab lain...




Aku beli bedak yg no4, HONEY pasal kat kedai jamu akak econsave tu yang NATURAL BUFF dah sold out...

Tengokla macamane, rase-rasenya cukup sekali ni terai, pasni berbalik semula kepada MIYAMI...dulu, kini, dan selamanya...

5 comments:

Tupperware Lover said...

alamak.. kalau saya pun jenis yg teruja nak beli brg2 mekap ni.. pastu kalau dah beli, result tak mcm yg diharapkan mmg kuciwa takyah cakapla. huhuhu
jemput ke TUPPERWARE CREATIVE DESIGN di http://tupperwarefactory.blogspot.com. ada baby n kids set yg kiyut2 n mulah2 :) macih...

MamaAirisDania said...

tu la, mula2 sgt2 teruja, pas terai cam hampeh jer...hehe..saya memang peminat tupperware tegar..

tasekM said...

salam singgah.

bagus yek bedak tu...?
ada gak rasa nk cuba.







z58.
.

lia said...

betul lah...sy pun dah cuba bedak ni...biasa2 je rasanya...muka tetap jugak berminyak dan jerawat pun macam berlumba2 je nak naik..then saya stop...huhu...sedih, result tak seperti yg diharapkan...

adira_71 said...

memula saya pakai bedak ronasutra mmg jerawat n minyak makin naek, tapi kak yg jual tu kata sbb kulit tgh detox. ..lebih lagi kalau kulit jenis tersumbat, bila tukar pada ronasutra mmg akan kluar kotoran. alhamdulillah lepas 5 bulan pakai kulit skrg bebas jerawat. tipnya kene pakai tebal dan siang malam pakai, kalau nak pulih jerawat la :)))

ANDA KLIK ANDA HEBAT