Search This Blog

19 April, 2011

Pening Nak Lunch Kat Mana


Tiap-tiap hari bekerja aku pening nak lunch kat mane..tak banyak choice tempat nak makan..yang ada versi mamak ni memang tak lalu. Pastu hari-hari melantak kat Fatimah je memang naik jemu.

Semenjak 2 menjak ni aku macam dah termandrem dengan nasik goreng cawan ni...sanggup g lunch time walopun agak jauh, ariniku gagahkan diri semata-mata untuk menikmati nasik goreng cawan kopitiam nih..napa la kalo aku masak tak sesedap rase kat sini...berkrim gituh...

Kalo dah lemak berkrim tuh, mmg banyak kolestrol la kan...kebelakangan ni jugak aku agak happy sebab berat badan dah naik sikit..berat sekarang around 45kg..kalo tak memang kerempeng sangat...makan bukan main berselera, banyak pulak tu, tapi berat payah sungguh nak naik, yang naik hanyala kolestrol yang jahat...huhu...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT