Search This Blog

29 July, 2010

Cerita Bufday Mama

Bismillahirrahmanirrahimm....

Hari ini 29 July 2010, maka genapla umurku 29 thn. Heppi Bufday to me...kikiki..
Tahun depan aku dah masuk golongan 3 series..huhu..

Harini aku masuk keje cam biasa, lbh kurang kul 11pg aku menerima satu bungkusan poslaju..


Apa ada dalam kotak? From BUMI KENYALANG with LOVE






saspen ni..


suspen..


saspen..


suspen..


..........


..........


............


....................


XSUSPEN PUN...


...............


............bukan HADIAH MISTERI pun............




TARA..............




TU DIA....baru je order smlm, arini dah sampai...memang POSLAJU betulla POSLAJU ni..

Aku memang dah lame mengidam KEK LAPIS SARAWAK ni..tup2 tjumpa kat fb, so apa lagi, aku pun orderla, kebetulan on 28/07 dia ada wat HAPPY HOUR, minimum order 3 bijik = rm60, leh campur2 jenis kek yg berharga rm25 sebijik. Postage FOC. Aku pun apa lg, terusla meng oda..sesapa yg berminat bolehla order kat : http://keklapisedap.blogspot.com/
atau search fb Kek Lapis Sarawak Sedap.

SEDAP SANGGGGAAATTTT KE?

Bagi aku yg x pandai melapis kek ni (dkt 20 lapis wess), mmg enak la. Berbaloi la beli. Fresh from Oven, dari SARAWAK lg tuh..



Okes, yg paling atas tu Kek Lapis Coklat Walnut, pastu yg tengah tu Kek Lapis Masam Manis, ke Manis Masam? & yg paling bawah tu Kek Lapis Coklat Almond.



Pastu apa lagi, mentekedarah la aku sampai puas, berhenti sebelum kenyang...kikiki

2 comments:

nadine said...

waaaaahhhh...sedapnyeeee....aku pun teringin tauuu..smlm g pasar mlm, ada gak nmpk kek lapis dari sarawak tu..(tp x tau la betul2 ke dari sarawak, atau ntah sape2 kat sini yg wat kek tu).nengok tak terliur pun..sbbnyee.. ntah, rasa mcm x sedap plak...nak gak tangan org sana yang wat kek ni kot...

MamaAirisDania said...

orderla..ape lg..sedap,nyum nyum

ANDA KLIK ANDA HEBAT