Search This Blog

23 July, 2010

I'm Sick of 10sion

Geram, Nak Marah, Penat, Tension, Semua Dalam Satu...
Jerawat pun dah mencanak tumbuh ni..huhu..
Dalam ms 3-4 hari ni mcm2 perkara bermain dlm kotak fikiranku..nak kene format semula ni baru ok kot. Nak kne remove semua virus2 cinta yg dah menyelinap msuk tanpa aku sedari dlm kepala otak ni br soothe sikit kot..

Kenapa harus GERAM? kenapa perlu TENSION? kenapa rasa NAK MARAH?

Nak diluahpun xtau camana nak mulakan..
Apa2 pun, aku hanya mampu memujuk diri ni spy sabar, rileks, tenang, jgn gopoh@terburu2 dlm meng handle semua dugaan ini..hanya ALLAH swt jua sebaik2 tmpt untuk kita sbg MUSLIM mengadu. Sesungguhnya ALLAH swt tidak membebani seseorg itu sesuai dgn kemampuannya.

Tgk muka baby ni br lega siket rasanya...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT