Search This Blog

10 July, 2010

Nazril Irham (Ariel) vs Luna

Takde yg hot pun entri kali ni...tajuk je ala2 gempak sket..
Suatu masa dulu, lagu "Mungkin Nanti" cukup aku minati, tambah2 rupa penyanyi ini boleh tahan,ditambah pulak aku yg koya, dilamun cinta meletup2 jugak la group dari seberang ni di awal kemunculannya. Kalo x silap pada akher tahun 2004. Sampaikan anak2 kecil berusia 5tahun pun boleh nyayikan lirik lagu Peterpan tu..
Kemunculan Ariel membuat persembahan di Anugerah Planet Muzik pada April 2005 juga turut dinanti-nanti kan aku..Tapi kat TV je la, masa tu aku masih bujang, ASTRO xde lg kat umah sewa kitorang, terima kasih kat TV SURIA, walaupun x berapa nak clear, tp dapatla jgk siarannya..kuikuikui..rindunya kat geng2 umahsewa Sri Pulai..

Okes, disini ingin ku tepekkan gambo Ariel & Luna yg paling bezzzz...eNJOYYY...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT