Search This Blog

18 March, 2017

Mensejahterakan Kehidupan

Assalamualaikum...

Apa MOTIF tajuk entri kali ni yek? Tetiba jek mensejahterakan kehidupan...hehehe..

Kehidupan yang sejahtera....bunyinya macam aman damai makmur sejahtera je kan? Gituuuuu....

Baiklah, setiap syarikat atau sesebuah organisasi pasti mempunyai visi, motto, atau objektif mereka yang tersendiri...

"Mensejahterakan Kehidupan" adalah MOTTO syarikat MHAMSB.

Syarikat MHAM Sdn Bhd (1189521-H) komited untuk berkongsi kebaikan rawatan secara semulajadi yang lebih natural dan selamat bagi kesejahteraan dan kesihatan seisi sekeluarga.

Menjadi pengeluar produk berasaskan herba dan semulajadi yang mengutamakan kesihatan dan kesejahteraan masyarakat tempatan dan sejagat.

Nampak tak berapa banyak perkataan sejahtera dah digunakan untuk entri kali ni....

Dalam istilah umum, sejahtera membawa erti :
  • keadaan yang baik, kondisi manusia di mana orang-orangnya dalam keadaan makmur, dalam keadaan sihat dan damai
  • Dari segi ekonomi, sejahtera dihubungkan dengan keuntungan sesuatu benda. Sejahtera memiliki erti khusus rasmi atau teknikal seperti dalam istilah fungsi kesejahteraan sosial.
  • Dari sudut sosial, kesejahteraan sosial menunjukkan jangkauan pelayanan untuk memenuhi keperluan masyarakat. Ini adalah istilah yang digunakan dalam idea negara sejahtera.
Walaubagaimanapun, pihak syarikat pasti mempunyai alasan tersendiri berkaitan MOTTO tersebut.

Bertepatan dengan MISI syarikat MHAMSB untuk memberi pilihan produk berasaskan herba dan alami kepada masyarakat dengan harga mampu milik dan setanding dengan kualiti dan keberkesanannya serta membantu peniaga-peniaga kecil menambah pendapatan.

Syabas buat team MHAMSB. Teruskan mengorak langkah ke peringkat antarabangsa...inshaaAllah... niat yang baik pasti dipermudahkan....
comel je kan LOGO Ssyarikat MHAMSB ni☺

Whatsapp
012-6332053
Ejen Sah Minyak Herba Asmak


No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT