Search This Blog

14 June, 2012

32 Bulan Yang Lalu

Salam Khamis uolllllllsssssssss..

Sedikit update saya hari ni......dah nak masuk 38 minggu usia kandungan saya...

Kelmarin g checkup kat KK Kulai...saya sungguh x sangka urine saya masih positif sugar...

Ingatkan dah okeh sebab tgk warna kencing yang jernih sungguh..kalo ada batu karang dalam bekas kenceng tu pon leh nampak..heheheheh...

Kangmain saya minum air suam banyak2 pada hari kejadian... Tapi bila wat sugar blood test.......okeh je...5.8mmol/L.

Berat saya dah tak naik banyak sangat which is 0.5 kg dalam tempoh lebih kurang 3 minggu...So berat saya sekarang ialah 56kg. Naik lebih kurang 13 kg sejak awal peknen.

Rasenya dah x naik byk lagi kot sbb peyot saya dah mengembang semaksimum yang boleh sampai pusat pun dah rata......siap kuar urat2 hijau kat perot....omaigodddddd....

Dan lagik.........saya masih lom kemas barang2 masuk beg nak bawak g spital.........plan balik keja karang baru nak sumbat semua tuh...checklist dah ada nih...

Sebelum benti menaip, saya tinggalkan video yang diambil oleh suami saya masa bersalinkan Airis dulu...Video yang diambil pakai henpon jek kira-kira 32 bulan yang lalu....Selamat menonton....Tata.....



2 comments:

azran amy said...

Good luck my fren..B-)

ok la pusat rata..aku dulu pusat kuar..klu pakai bju, misti nmpk..haha..malu lak rase nye..tampal dengan kapas pencuci muke..haha

k..

MamaAirisDania said...

Thanks amy....org ckp kalo pusat tersembul baby boy..hehehehehe

ANDA KLIK ANDA HEBAT