Search This Blog

29 October, 2010

Bertemu Dgn Blogger Idola

Sesuai kah tajuk entri kali ni? Xkesahla..apa2 je..

Citer ni berlaku Isnin baru2 ni...

Lokasi : IOI Mall, Kulai Jaya (2km je dari umah aku)
Tarikh : 25/10/2010 (Isnin)
Masa : Kurang Lebih 6.30pm - 7.20pm
Acara : Bertemu blogger kesukaan ku Suzana Samad @ Ana bersama 3 anknya, Suami & Mak Mertua


Nampak x kemre tergantung kat bahu beliau??? Mmg blogger tegar betulla tu..kemana-mana pasti snap sana sini..

Sebenarnya aku dah jadi silent reader blog beliau sejak awal March thn ni..

Pastu, jd follower beliau..

Aku suka sangat baca coretan beliau, ringkas & sempoi..sesuaila dgn jiwa aku yg romantik oppss....hehehee...

Majalah Anjung Seri keluaran June 2010 cover umah beliau pun aku beli..

Pastu majalah DAPUR IMPIANA keluaran July-September 2010 cover dapur umah beliau pun aku xketinggalan jadikan koleksi peribadiku..

Suka tgk hiasan dalaman & dekorasi dapur umah beliau..Majalah Laman je aku x sempat beli..


Ni gambar aku 3 beranak yg ku cedok drp Ana..maklumla pestaim jumpa, sempat snap skali je, malu2 miaw punye pasal..hehe..

Xsangka pulak dapat jumpa & berdepan dgn Ana yg sememangnya friendly ni dalam ms terdekat nih..Thanks Ana sbb sudi jadi kawan fb ku & ketemu daku..hehe..

Walopun sekejap je jumpa, ditambah pulak masing2 sibuk melayan kerenah anak masing2, tp moment tu cukup bermakna la..hehe...

Pasni kalo Ana balik Kulai umah mertua, harap2 leh ketemu lagi & sudi2la datang ke rumah pulak..Nak suh masak????No poblem....


Sebelum bersurai, sempatla bergambar bersama2...


Yang duduk ats kerusi tu mak mertua Ana..


Last skali gambar candid aku, bila masa la Si Ana ni snap, aku x tersado..
Nape badan aku meliuk camtu????musykil 11x....


Keesokan harinya, lenganku sakit pasal dukung Si Airis lama sgt...aku x usung stroller pada hari kejadian...huhu...stroller dlm bonet keta Mr Husby..

Neway, aku happy la dapat jumpa Ana..thanks a lot Ana..

3 comments:

nadine said...

wowww..mesti seronok kan jumpe blogger tegar mcm Ana...shud learn ilmu blogger from her..:))

MamaAirisDania said...

erm..seronott...:)
bila kita nak jumpa nadine?
mehla turun kulai

Ana Suzana said...

salam kenal dr ana ye.. ekekkeke

ANDA KLIK ANDA HEBAT