Search This Blog

08 April, 2010

Medical Check-Up

Hari Isnin lepas, aku g ke klinik penawar nak g Puteri@Johor Specialist tak mampu utk Medical Check-Up. Skrg, Klinik & Hospital Penawar sdg mengadakan promotion sempena Mother's & Father's Day (April-June 2010). Harga promosi ni cukup murah, hanya RM85 jika hendak dibandingkan kat tempat2 lain. Lagipun Pakej ni cover byk blood screening..

Antaranya : nak jugak tepek kat sini
- Haemotology
- Coronary Risk
- Diabetic Screen
- Renal Screen
- Bone/Joints
- Arthritis Screen
- Liver Function Test
- Hepatitis Screen
- Thyroid Screen
- Tumour Marker (Breast & Ovarian Cancer)
- Urinalysis


di samping General Physical Examination.
Bagi sesape yang berminat bolehla calling2 Ms Suzana Daud@07-3877891 (Medical Surveillance Unit).

Mmg dah lame aku x wat medical check up ni, seingat aku masa nak masuk U dulu la..lbh kurang 11 thn yang lalu..alamak, dah tua rupanya aku..
Oklah,aku sebenarnya berdebar-debar menunggu result blood test petang ni. Diharapkan semuanya baik-baik ajer..

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT