Search This Blog

08 April, 2010

Dania & Airis @ Day Care


Harini dgn berat hati aku menghantar Dania & Airis ke Day Care dekat dgn umah aku jugak.


Pengasuh ank2 ku ambil cuti selama 4hari utk cuti2 Malaysia ke Langkawi..Huhu..
Aku harap anak2 ku dijaga dgn baik di sana..almaklumla sblm ni mereka ditatang bagai minyak yang penuh oleh Kak Ani. Thanks Kak Ani jaga dorang ni dgn baik skali...yang pasti aku tau, Dania pasti gembira bermain papan gelungsur harini..Baik-baik ye nak, jangan sampai terjatuh udah..Kamu tu dah la super lasak. Ape2 pun mama doakan yg terbaik utk kamu berdua..

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT