Search This Blog

14 March, 2011

Main Kebun-Kebun


Barn Buddy....ni la satu-satunya permainan yg aku masih layan sampai sekarang..No more happy island & cafe world @ farmville...kadang-kadang tu bukak FB bukan untuk update status @ nak baca status rakan-rakan, tapi sebab nak main kebun-kebun.

Syok juga permainan ni, tanam pokok, siram, weeding, spray bugs, kutip hasil susu lembu & kambing, kutip telur ayam itik dll....

Stakat ni aku ada 11 neighbours, 18 ekor haiwan ternakan (termasuk seekor khinzir)...
Kalo nak cepat naik level, boleh curik hasil tanaman dorang...hasil tanaman yg sering dicurik ialah jiran sebelah aku je aka anak sedara ku...hehehehe...u steal..i steal...

Tanaman feberet aku pulak ialah anggur & oren...bunga-bungaan pon suka jugak..

Pada hari ini, 14/03/2011, aku mencapai level 133..Kalo ada sesapa yg berminat nak tambah neighbour, jangan segan silu invite la i...

Tengokla sampai bila larat meneruskan permainan ni, kalo dah buhsan nanti aku resign jek..

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT