Search This Blog

11 December, 2013

Susunatur : Bilik Menan Anak Saya

Haaaaaaaaaaaaa......kali ni saya nak share bilik mainan my anak daras....
Dah namanya pun anak perempuan, dinding pun mestila nak kaler pink pepel2 sket....
Kalo tak silap, nama nya "sheer lilac" code cat yang digunakan tu...


              Time tgh kemas okla, tapi kalo time dorang bermain.....mmg pening mata la dibuatnya...



Walaupun namanya bilik menan, bilik ni tetap ada katil dan meja solek...sedangkan bilik mama pun tade meja solek hokeh....


Anak-anak saya tak tidur pun kat bilik ni....kalo ada tetamu yang ramai kat umah, barulah bilik ni berguna untuk beristirehat dan tidur...
Kalo tak, memang sekadar tempat bermain sahaja........... 

3 comments:

Fizah said...

cantik , kemas dan tersusun :)

MamaSarahAirisDania said...

Thanks dear ;-)

LYAfrina said...

wow!!
serius cantik! sgt kalerful

ANDA KLIK ANDA HEBAT