Search This Blog

31 October, 2013

Hanger Tudung 17 Lubang/Klip

Dah lama saya duk usha nak beli hanger tudung awning ni...kunun-kunun nak carik harga paling murah baru nak beli. At last saya terbeli jugak pd bulan lepas kat page fb Hanger Tudung Murah ni...harga RM 27 termasuk pos............happy sangat sebab jimat space kat wardrobe saya....di samping itu awning tudung-tudung kesayangan saya terjaga rapi...takde kerepot-kerepot lagi...wah....sukeeeee sgt..


Kalo ada rakan-rakan yang masih mencari-cari hanger tudung 17 lubang ni bolehla pm kat sis apa eh lupa lak nama beliau...takpe, klik je link kat atas tu....Sis ni cepat sungguh respon....
puas ati berurusniaga dengan beliau...

No comments:

ANDA KLIK ANDA HEBAT