Search This Blog

31 October, 2013

Hanger Tudung 17 Lubang/Klip

Dah lama saya duk usha nak beli hanger tudung awning ni...kunun-kunun nak carik harga paling murah baru nak beli. At last saya terbeli jugak pd bulan lepas kat page fb Hanger Tudung Murah ni...harga RM 27 termasuk pos............happy sangat sebab jimat space kat wardrobe saya....di samping itu awning tudung-tudung kesayangan saya terjaga rapi...takde kerepot-kerepot lagi...wah....sukeeeee sgt..


Kalo ada rakan-rakan yang masih mencari-cari hanger tudung 17 lubang ni bolehla pm kat sis apa eh lupa lak nama beliau...takpe, klik je link kat atas tu....Sis ni cepat sungguh respon....
puas ati berurusniaga dengan beliau...

21 October, 2013

Entri Pertamaku 2013

Bismillahirrahmanirrahim.................

Assalamualaikum wbt....sekian lama tak menulis di blog, rasa agak janggal dan kemkots...walaupun dah setahun lebih tak post sebarang entri, saya tetap aktip membaca blog orang, dan terus menjadi silent reader...mungkin lepas ni saya akan cuba mengaktifkan diri ini walaupun malas...

Buat masa sekarang ni, saya suka baca blog susun atur, dalam dan luar negara....walaupun saya bukanlah seorang yang pengemas, tapi saya tak suka tengok benda-benda bersepah..Bila bersepah, mula la rasa berserabut dan nak marah...kang tak pasal-pasal anak-anak jadi mangsa "singgaan" saya...

Sedikit sebanyak saya belajar cara-cara menyusun atur rumah daripada tips dan idea yang diberikan oleh blogger susun atur tersebut. Kagum saya dengan geng-geng blogger nih...Mereka banyak memberi inspirasi supaya saya gigih menyusun atur dan terus merajinkan diri untuk memastikan rumah sentiasa kemas walaupun saya penat setelah seharian bekerja....

........Dan alhamdulillah, saya suka dengan hasil yang dah berjaya saya buat setakat ini. Walaupun keadaan rumah takdelah tip top sampai leh masuk majalah impiana, tapi ianya cukup membuatkan hati saya tenang.........rumahku syurgaku...... :)


ANDA KLIK ANDA HEBAT