Search This Blog

11 September, 2012

Saya Mau Ini

Sejak menjadi ibu veranak 3 ni, saya asek skodeng MPV (seperti gambar yang di bawah) dari tingkap opis saya...saya suka.......seolah-olah macam satu terapi minda lak...hehe...

Pestaim balik beraya ber 5 aritu jalan jauh kan, pulak tu anak dah 3, rase macam cik siti dah tak relevan lagik....
Maaf ye encik suami saya bukan paksa kamu untuk dapatkannya sekarang....mungkin 2-3 tahun lagik? 
Ok x?


Heheee.....rajin betul abg guard tu dok ngelap-ngelap badan Cik Estima (bukan saya punya)...
Cuci bersih-bersih ye bang....


Tengok....Dania duduk sit depan sebelah ayahnya... Saya lak 3 veranak nih duk belakang...

Rase macam sempit la pulak...kurang selesa bila nak balik kampung atau jalan jauh-jauh...

Kalo takat nak g Jasko ke...TITAH ke.....Ehhh, takde hal lah...hehehehehe..

Makanya..saya pun asek veranganla nak memiliki Estima....... Baru besh nak jalan jauh kan?



Tengok baby Scha ni pon sampai senget2 saya duk meriba....
Kadang-kadang lenguh gak badan nih...Cehh...Alasan le tu....
Puas saya duk ngendeng-ngendeng husband, bagi hint, tapi...die sebagai pemandu opkos x merasa ke "sempit" an itu...

Sian x kat saya? Nak harapkan menang contest dumex dugro raya yang dapat LIVINA tu macam tipis jek...huhuhu....

ANDA KLIK ANDA HEBAT